Ослепителната сървайвърка Габриела Мартинова в битка с коварна болест.  Момичето

...
Ослепителната сървайвърка Габриела Мартинова в битка с коварна болест.  Момичето
Коментари Харесай

Множествена склероза застигна Габриела Мартинова

Ослепителната сървайвърка Габриела Мартинова в борба с подла болест.  Момичето не пада духом и сполучливо бори множествена склероза, научи Plovdiv24.bg.  Габи е уверена, че може да се оправи с заболяването, като ползва плодолечение. Куражът я движи напред и има вяра мощно, че ще пребори подлата болест.

Оказа се, че Габи е знаела за тази диагноза надалеч преди да се запише във втория сезон на " Сървайвър ". Въпреки това тя съумя да покаже мощна воля и доста физически и душевен умения по време на игрите, дружно със своята близначка Биляна. Нещо повече – Габи се записва да взе участие и в шестият сезон на " Фермата “ през 2020 година.

Дотогава заболяването не се демонстрира по никакъв метод външно. Габи е мощна и мъчно победима, като умее да оцелява. Качествата си тя е наследила от татко и – Ники Мартинов, който стана победител в третия сезон на Сървайвър. Още тогава той описа, че учи двете си дъщери-близначки на рискови спортове, които практикуват дружно.

Дни преди влизането й във " Фермата " астроложка предизвестява Габи да пази ставите си поради съдбовна класификация на планетите. Въпреки това тя дава поръчка във визитката си, че страхът е положение на духа, което би трябвало да се надскача и побеждава, че тя не бяга от борбата, а се хвърля в нея като същинска Лара Крофт.

Още при започване на сезона обаче, Габриела открива, че към този момент въобще не може да стъпва на левия си крайник, поради което се постанова незабавно да бъде откарана в болница. Тогава всички считат, че болката е поради травма. Тя напусна " Фермата " за обширен медицински обзор, който дефинира сериозността на травмата й. А диагнозата е безапелационна – посочената за най-силна измежду дамите във риалитито Габи би трябвало да напусне шоуто и да претърпи интервенция.

Но това не е всичко за Габриела Мартинова. Освен с безспорна хубост, момичето се отличава и с любовта си към високите скорости. Тя е шампионка по мотокрос в клас " Ендуро “.

През 2014 година тя печели короната на мис НСА. Тогава съумява да шашне публиката и журито, като влетява в залата на мотор.

Българската Лара Крофт - Габриела кара още сноуборд и уейкборд. Почти няма спорт, който да не е атакувала.

Габриела е и шеф на фешън компания. Определя се като мъжко момиче, което търси адреналин и завършения. Има красиво детство, надалеч от цивилизацията, в Кърджали. Баща й непрекъснато провокира дъщерите си, като ги кара да се катерят, плават, да разчитат звездите и да търсят съкровища.

Днес някогашната сървайвърка назовава заболяването си положение, което е уверена, че е краткотрайно. Тя още веднъж калява волята си по метод, който усеща по вътрешен глас за верен, макар опитите на близки и познати да й повлияят и да я принуждават да приема медикаменти и да се помири със ориста си. 

Габи обаче е уверена, че напълно скоро е денят, в който ще се оправи с трудността и ще излезе победител от тази изтощителна борба.

Екипът на Plovdiv24.bg й го пожелава от сърце!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР